Funkcioner na Službenom Putu

Unapred ću se izviniti Vama, mojim dragim Poreskim Obveznicima, što će današnji dnevnički unos biti kraći nego što je to uobičajeno. Naime, nalazim se u svojoj vikendici na Zlatiboru, na hitnom, neodložnom te iznenadnom Službenom Putu sa svojom Novom Sekretaricom. Potrebno je da dobro pretresemo ceo jedan Projekat i ona me upravo dok ovo kucam požuruje da što pre završim jer je nestrpljiva da se na njega baci. Veoma je revnosna.

Biću dakle kratak. Danas se nije toliko toga izdešavalo. Bio sam na ručku kod Potpredsednika Vladajuće stranke Srbije kako bi se sa njim dogovorio oko koordinacije između Organizatora Koncerta Svetskih Mega Zvezda i Republičke Vlade. Nakon što mi je objašnjena nužnost ovakvog posredovanja i koordinacije, sa kojom sam se ja složio, preneta mi je želja Predsednika Vladajuće stranke Srbije da ga prekosutra posetim na istom jednom ovakvom ručku gde će mi dati uputstva oko načina na koji trebam prići Funkcioneru Večito Opozicione stranke Srbije kako bi ga privoleo za pravu stvar, to jest, našu stvar.

Kada sam se vratio u kancelariju iskrsao je ovaj Projekat i tako sam, ni kriv ni dužan, morao na Službeni Put. Dok ja ovo kucam, moja Nova Sekretarica je odlučila da se malo osveži i otišla je da se istušira. Ja završavam unos, jer moram i ja malo da se raskomotim, pa i da se osvežim. Čeka nas naporna noć.

3 thoughts on “Funkcioner na Službenom Putu

 1. srqillentze says:

  Mislim da se kaze “u svojoj vikendici na Zlatiboru”, a ne “u mojoj”.

 2. Funkcioner says:

  Misliš?
  Hmm.
  U redu.
  Dešava se i nama Funkcionerima, najobrazovanijim među svim ljudima.

 3. Ja Dule says:

  Srqillentze, Ja vidim da je Funkcioner napisao “u svojoj” a ne “u mojoj”?

  “Naime, nalazim se u svojoj vikendici na Zlatiboru, na hitnom, neodložnom te iznenadnom Službenom Putu sa svojom Novom Sekretaricom.”

  Nigde ne u tekstu teme “Funkcioner na Službenom Putu” ne pise “u mojoj”….

  Mislim da si zbunio Funkcionera 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: