Po povratku sa Službenog Puta

Sa Zlatibora moja Nova Sekretarica i ja krenuli smo već oko osam časova ujutru. Na doručak smo svratili u neku kafanu gde staju vozači autobusa. Moja pratilja je izazvala brojne poglede, zbog čega sam se osećao prijatno.

Još dok smo bili u putu, pozvao me je Nadležni Ministar i zamolio da se u 16 časova sastanem sa Velikim Kineskim Uvoznikom, jer je imao nekih problema sa Nadležnim Organima, pa sam zamoljen da posredujem.

Kada smo stigli u Beograd, otišli smo pravo u kancelariju. Usput, na hodniku sam sreo Predsednika Vladajuće stranke Srbije i on mi je ponovio da bi voleo da me vidi sutra kod sebe u Porodičnoj Rezidenciji na ručku, gde ćemo uz domaću kuhinju njegove mile Supruge voditi neobavezne razgovore o načinima borbe za Strateške Integracije. Između ostalog, i o načinima pristupa Funkcioneru Večito Opozicione stranke Srbije, što je uostalom deo te borbe. O svemu će biti više reči sutra, kazano mi je.

Dolaskom u kancelariju, splasnulo je i oduševljenje zbog uspešno obavljenog posla oko Projekta, na Službenom Putu. Na stolu me je čekalo mnogo materijala koji je trebao biti obrađen. Pozvao sam mog Pomoćnika, koga igrom slučaja do sada nisam spominjao, da što hitnije dođe u kancelariju, bez obzira što je subota, i rekao mu da sredi one Predmete koji se ne tiču uštede novca Građana, pošto on baš i nije dobar u tome. To je više moja uža specijalnost, kao što ste do sada i mogli da zaključite. On ih je pokupio i otišao u svoju kancelariju.

U međuvremenu, posetio sam Funkcionersku Kafanu gde sam slučajno sreo Visokog Funkcionera Jedne Manje Opozicione stranke Srbije. Ručali smo ražnjiće i pričali o odnosima između naših Stranaka te o proširivanju raznih vidova saradnje među Njima. Podvučena je spremnost i jedne i druge strane na otvorenu Saradnju u Lokalnoj Samoupravi. Nakon ručka, dok je moj Kolega Funkcioner bio u WC-u, iskoristio sam priliku da na kompjuteru Fukcionerske Kafane odgovorim na neke poruke koje ste mi poslali putem mog novog MySpace sajta.

Tačno u 16 časova i 15 minuta sam bio kod Velikog Kineskog Uvoznika koji mi je preko prevodioca rekao da mu Službenici Nadležnog Organa prave problem oko nekih legalno uvezenih Šoljica Poznate Domaće Kafe, i kako u njegovom prisustvu bez prestanka pričaju o letovanju u Grčkoj. Obećao sam mu da ću to srediti kao prvu stvar u ponedeljak.

Advertisements

2 thoughts on “Po povratku sa Službenog Puta

 1. Sasha says:

  Ha, odlično!
  Da li bi u nekom sledećem postu mogli da se pozabavite nekim ozbiljnim pitanjem kao na primer budućnošću istorijske kolevke, ili izgledima za ulazak u EU? Vaši birači bi voleli da znaju više o zakulisnim radnjama povodom ovakvih stvari, kao i o tome šta jedan Funkcioner STVARNO i intimno misli o svemu.

 2. Funkcioner says:

  Poštovani(a) Vlasniče(ce) Glasačkog Prava,

  Sve u svoje vreme, sve u svoje vreme.

  Stičem utisak da Vi mislite da se Ja ne bavim Ozbiljnim Pitanjima.

  Ja znam da bi Vi voleli sve odjednom, ali Ja ne mogu na svim stranama da budem u toku jednog dana te stoga ne mogu ni da pišem o tome, jer, zaboravljate, ovo je moj dnevnik a ne zbirka mojih Političkih Stavova.

  Konkretno, ja se ne bavim Teritorijalnim Integritetom i Državnim Suverenitetom, i o tome ne bih mogao. Jedino što radim sa tim u vezi jeste koordinacija u skupljanju novca za Pomoć, ali to nije Visoka Politika.

  Što se tiče Strateških Integracija, njima se bavim svakodnevno. Evo, baš danas mi je izložen Akcioni Plan u tom cilju. Mogu Vam reći, da su nam izgledi odlični.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: