Ručak kod Predsednika Vladajuće stranke Srbije

Iskoristio sam predivno jutro i u bašti moje Porodične Kuće uz jutarnju kafu pročitao novine. Jedan Beogradski Dnevnik je pisao o odnosu Nadležnog Ministra i Direktora Nadležnih Preduzeća oko uštede novca Građana, i to je sve predstavio kao Krivičnu Radnju. Moram reći da smatram da je veoma pogubno uštedu novca Poreskih Obveznika predstavljati kao Krivično Delo. Na delu je zamena teza, a to samo dokazuje da u Srbiji postoji raspad starog, ali i potreba da se uspostavi Novi Sistem Vrednosti. Rešio sam da u toku naredne sedmice obavezno posetim neke Novinare kako bih sa njima popričao o suštini.

Kod Predsednika Vladajuće stranke Srbije sam došao tačno u 16 časova kako mi je i rečeno. Obezbeđenje me, naravno, nije pretresalo. Predsednik Vladajuće stranke Srbije me je srdačno dočekao i ponudio pićem. Prihvatio sam i uskoro smo sedeli i razgovarali o najnovijim događajima koji potresaju Javnost. Ja sam izrazio svoje zaprepašćenje zbog odnosa Javnosti prema Direktorima Nadležnih Preduzeća koji samo pokušavaju da uštede ovo malo novca što Srbija ima. On je istakao da je Lider Velike Svetske Sile pogrešio danas kada je otvoreno rekao Ono. Složio sam se da je takav pristup pogrešan i da vodi u dalju Destabilizaciju. U razgovoru je takođe istaknuto da je Velika Tužiteljka dobro postupila sa današnjom najavom oko davanja Pozitivne Ocene našoj Saradnji. Podvučeno je da je to ključ za vrata našim daljim Strateškim Integracijama.

Posle izvrsnog ručka smo prešli na stvari od suštinskog značaja, kao što su odnosi sa našim Koalicionim Partnerima te sa Opozicionim strankama Srbije. Bilo je veoma prijatno slušati kako Predsednik Vladajuće stranke Srbije briljira u analiziranju naše trenutne političke situacije. Bio sam zadivljen i srećan što imamo tako sjajnog Lidera, od koga boljeg nema.

Došli smo tako i do glavnoga, do onoga zbog čega je ovaj ručak i održan. Prvo mi je stavljeno do znanja da sam ja veoma značajan Funkcioner te da se On mnogo uzda u mene i u moje neosporne kvalitete i sposobnosti. Bilo mi je veoma milo da to čujem. Zatim mi je iznet Akcioni Plan. Moj je zadatak da ugovorim Sastanak sa Jednim Funkcionerom Večito Opozicione stranke Srbije, tobože zbog njegovog delovanja u Jednom Nadležnom Odboru, a da ga onda, nenametljivo i lucidno, privolim za Strateške Integracije, ali tako što će on ostati u Večito Opozicionoj stranci Srbije i biti Insajder. Tako ćemo imati uvid u to šta radi i šta planira da radi Druga Strana. Svideo mi se Akcioni Plan, a posebno mi se svidelo to što ću moći da pomognem jednom čoveku da postupi Časno, prelaskom na Pravu Stranu. Na meni je samo da Ga (Akcioni Plan) razradim i primenim. Takođe mi je prenet potanko i način na koji ću mu sve to izneti.

Advertisements

4 thoughts on “Ručak kod Predsednika Vladajuće stranke Srbije

  1. exdedamraz says:

    To majstore , zeleni zube !!!

  2. A može li se znati kakvu preporuku za jutarnju kavu daje (srpsku, tursku, nesi(ti)cu, filter, esspreso …) Funkcioner? Mislim se nešto možda je tajna uspeha Funkcionera baš u jutarnjoj kavici …

  3. Funkcioner says:

    Preporučujem instant kavu. Da budem određeniji, preporučujem Kavu Jednog Velikog Evropskog Proizvođača. Dakle, instant. Ali, ne Onu prvu koja Vam padne na pamet, nego onu Drugu.

  4. exdedamraz says:

    Da,zaboravio sam ,…, znaci , bio je prisutan i uticajni Privrednik , koji se zalio na hapshenje i poternice par uticajnih Privrednika , eto , mucenik sada mora sam da pokrije celo trzishte Balkana, …!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: