Sastanak u Generalskoj Kafani na Magistrali i ostalo

Juče

Oko 10 časova već sam bio u kancelariji. Morao sam psihički da se spremim za večerašnji Sastanak, te sam svojoj Novoj Sekretarici rekao da prosleđuje samo pozive sa Veoma Važne Liste. Telefonom sam razgovarao sa Svojim Advokatom oko 13 časova, u vezi laži i kleveta koje su upućene na račun Moje Ličnosti, putem MySpace sajta, od strane Jednog Mladog Gospodina na mom Profilu kao i od strane Drugog Mladog Gospodina, ovde, na blogu, u komentarima. Rekao mi je da je to loš Publicitet i da može naškoditi mojoj budućoj Karijeri, a i da nije u Duhu Projekta Transparentnosti, te sam rešio da se toga manem i da ne isterujem Pravdu.

Od kako je došla Nova Sekretarica moram priznati da sam prilično živnuo. Više nego inače, imam neodoljivu želju da Pokazujem Spavaću Sobu Svog Apartmana. Tako je bilo i danas. Kao da mi čita misli upitala me je da li može ponovo da je vidi, a ja sam naravno, kao i svaki džentlmen, rekao da može. I kao za baksuz, i danas me je u toj Humanoj Radnji prekinuo mobilni telefon. Bio je to Predsednik Jednog Nezvaničnog Koordinacionog Odbora, da me pita da li bi mogao da svratim do njega oko 16 časova da se dogovorimo nešto oko Prodaje Jednog Domaćeg Giganta, pošto sam uključen u to već neko vreme, ali samo povremeno. Rekao sam da mogu, a onda sam nastavio da Pokazujem.

Predsednik Jednog Nezvaničnog Koordinacionog Odbora me je obavestio da je odlučeno da se aktivnije uključim u ovu Prodaju. Rečeno mi je da moram da se sastanem sa Poverenikom Jednog Našeg Prebogatog Biznismena i da se potanko dogovorimo oko toka Dogovora između Nadležnih i Njega, kao i da moram da dođem u petak na Sastanak Nezvaničnog Koordinacionog Odbora na kome će se raspravljati o načinima i modalitetima Uštede Novca Poreskih Obveznika.

Sastanak

Sa tim u mislima, krenuo sam put Generalske Kafane na Magistrali, na Sastanak sa Jednim Funkcionerom Večito Opozicione stranke Srbije. Oko deset minuta pre 19 časova sam parkirao auto i ušao u Kafanu u kojoj nije bilo gostiju, izuzev Dva Kontraverzna Biznismena. Ubrzo je došao i On.

Večera je bila prava Naša. Meso sa roštilja, salate, sve zalivano Jednim hladnim Inostranim Pivom. Jeli smo uz slast i pričali. Razgovor se vodio u Pozitivnoj Atmosferi Razumevanja. Nakon što sam popričao sa njim o radu Jednog Odbora, prešao sam u napad. Istakao sam važnost Strateških Integracija, i pokušao da mu dokažem svoju tvrdnju. Ispostavilo se da to i nije bilo toliko neophodno. Taj Časni Čovek je već znao ono što sam ja govorio i bilo mi je milo sa kojim je žarom podvukao da se tu ne slaže sa Politikom Večito Opozicione stranke Srbije, čije je Funkcioner. Već dugo je želeo da pomogne Svojoj Stranci, i kada sam mu ja ponudio da nas s vremena na vreme obaveštava o potezima Njegove Stranke koje su uperene protiv Strateških Integracija, on je to oberučke prihvatio, i podvukao ponovo svoju želju da Pomogne Svojoj Stranci, kao i Državi. Bilo mi je drago da vidim da postoji Čovek koji sa mnom deli Ljubav prema Svojoj Stranci i Državi. Retki su takvi u današnje vreme.

Zatim smo počeli da pričamo o privatnim stvarima. Onako uzgred se požalio da živi sa Suprugom i dve Kćerke u omanjoj kući. Pošto je on tako častan Čovek, ja sam se dosetio kako bi bilo odlično da takav Čovek kakav On jeste, i živi kao Čovek. Preporučio sam mu jedno Veliko Građevinsko Preduzeće, napomenuvši da je Jedan Moj Prijatelj ujedno i Vlasnik. Rekao sam mu da će mu On, kada ga Ja budem obavestio kakav je Čovek, sagraditi Novu Kuću. Uzgred, spomenuo sam da je taj Moj Prijatelj takođe i Finansijer Vladajuće stranke Srbije.

Nakon što smo završili večeru i nazdravili Dogovoru, razgovor se poveo o nekim drugim nebitnim stvarima. Uz viski sa ledom dugo smo pričali. Kafana se napunila, a uskoro je počela i muzika. Moram priznati da nas je prilično uhvatilo. Pevačici smo novčanice stavljali u predeo Vidljivog Grudnog Koša. Pošto su nam smetale kravate, skinuli smo ih. Neke dve Devojke su nam se pridružile nakon što smo ih zvali, i bilo je veoma veselo. Pevačica je pevala ono što smo naručivali, i međusobno smo se čašćavali sa Dva Kontraverzna Biznismena. Na kraju smo svi seli za jedan sto, a onda su nam se pridružile još neke Devojke. Oko ponoći smo otišli da Prilegnemo jer se ispostavilo da Generalska Kafana ima i svoje sobe na iznajmljivanje. Devojke su bile tako drage da su nam se pridružile. Pošto sam imao manjih Problema, popio sam Jednu Tabletu i onda je sve bilo u redu.

Danas

Današnji dan mi je prošao u odmaranju. Kući sam stigao tek oko 5 časova ujutru i spavao sam do otprilike 11 časova. Posle ručka (koji sam pojeo sam na terasi, jer je srećom Supruga bila na Ručku sa Starim Prijateljem) sam ponovo dremnuo u dnevnoj sobi.

Kada je Sin došao oko 19 časova, obavestio sam ga da ga je pozdravila Jedna Mlada Dama preko komentara Mog bloga. Odmah se setio da je video pre nekoliko dana u Poznatom Beogradskom Klubu. Setio se, jer sam mu rekao da je gledao preko ramena svoje Nove Devojke. Nisam želeo dalje da insistiram na tome kakvi su mu planovi s tim u vezi.

Pre nego što završim, želim da Vas obavestim da sam obnovio stranicu sa svojim Imovinskim Stanjem, pošto nije bila potpuna.

One thought on “Sastanak u Generalskoj Kafani na Magistrali i ostalo

  1. srqillentze says:

    Ovo je ubedljivo najnajnajnajsmesnija epizoda do sad, odusevljen sam! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: