Iznenađenje

Jutros me je pozvao Direktor Jedne Velike Strane Banke da me podseti na poklon-putovanje koje će njegova Banka da plati meni i mojoj porodici. Objasnio sam mu tom prilikom da neću ići sa porodicom, već samo Supruga i ja, a najverovatnije neće ići ni ona već neko Drugi. On je odmah sve razumeo.

Oko 11 časova sam posetio Predsednika Vladajuće stranke Srbije kako bih ga lično obavestio o toku Pregovora sa Jednim Funkcionerom Večito Opozicione stranke Srbije. Bio je prezadovoljan ishodom. Odlučio je da ću Ja i dalje biti njegov Poverenik za Odnose sa Njim. Zatim sam otišao kući.

Ostatak današnjeg dana sam želeo da provedem u vožnji mojim Aston Martinom u koga dosta dugo nisam seo. Krenuo sam na Avalu baš u trenutku kad je počela kiša, tako da sam od toga odustao. Vratio sam se ponovo kući i ostavio Aston Martin u garaži, pozvao taksi i otišao u Stranački Kafić. Tamo je bio Jedan Visoki Funkcioner Vladajuće stranke Srbije, Jedan Visoki Funkcioner Druge Vladajuće stranke Srbije kao i nekoliko Drugih Funkcionera Moje Stranke. Sreo sam jednog Funkcionera koji je kao i ja Član Jednog Nezvaničnog Koordinacionog Odbora koji se bavi Privatizacijom Jednog Domaćeg Giganta. Požalio mi se, sasvim opravdano, da neće moći na najbolji način da se skoncentriše na svoj posao ako Njegov Sin ne uspe da dobije Državnu Stipendiju za studije na Priznatom Stranom Univerzitetu. Ja sam rekao da ću ga podržati, zarad uspešnog obavljanja Privatizacije, dakle zarad dobra Radnika Tog Preduzeća kao i Države.

Kada sam krenuo kući desila se na ulici čudna stvar koja me je veoma iznenadila. Moja Supruga je baš preko puta izašla iz Jednih Skupih Kola, gegajući se tamo-vamo kao patka, na visokim crvenim štiklama i u kratkoj suknji, a odmah za njom i Jedan Njen Stari Prijatelj. Poljubio je u obraz i ona je zaustavila taksi i otišla. Znam da je prekjuče trebalo da se nađe sa Jednim Svojim Starim Prijateljem, ali sam danas mislio da se nalazi sa Starom Prijateljicom. Kada sam došao kući nisam je ništa pitao. U mom prisustvu se trudila da se ne kreće mnogo, a kada je bila prinuđena i dalje je hodala kao patka. Odlučio sam da posetim Nadležnog Ministra ovih dana, možda već sutra, i da mu u neformalnom sastanku skrenem pažnju na Dotičnog.

Advertisements

2 thoughts on “Iznenađenje

 1. Ja_Dule says:

  eh, pala kisha? Pa jel to razlog da se ne vozi ‘asuton martin’? Da nije zbog osiguranja ili je u pitanju i veci rizik, jest avala moz biti opasna po kishi… Ali ja sam dosta puta vozio motor po kishnom vremenu, ni jednom nisam pao sa motora osim kad sam isao na ‘dirt ride’ vozao po brdima i blatu, radio skokove 2 metra, pao sam par puta al nista mi nije bilo jer sam imao opremu a i dno je pesak. E, pa to bi vi trebali da probate, nije lose kad adrenalin proradi. A sto se tiche vase zene i iznenadjenja, cekamo sutra da cujemo ako sta bude novo u vezi toga.. ali nadamo se svemu najbolje… 😀 😀 😀 Pozdrav.

 2. vesna says:

  bas lepa prica, prava srpska,
  he, he! Nisam nista lose mislila sacuv-aj nas Bozeeee!
  pozdrav.
  ajd pa svrati na kafu, to jest web.
  pozdrav iz spanije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: