Obaveštenje za Zabrinutu Javnost

Radosnog Srca Vas, Dragi Moji Čitaoci i Još Draže Čitateljke, obaveštavam da ćemo Moja Nova Sekretarica, sveža još uvek, i Moja Ličnost od sutra do sredine sledeće nedelje biti na Službenom Putu na jednoj od tajnih lokacija koju su izgrađene radi Bezbednosti našeg Nezamenjivog Predsednika, kome su to od Sveg Srca podarili Prebogati Biznismeni kako bi mogao Valjano da obavlja posao za koji su ga zadužili Poreski Obveznici i Potrošači ovih Prebogatih Biznismena, kojima je interes tih Potrošača ispred Lične Zarade.

Zaduženje Moje Sekretarice i Moje Ličnosti tamo biće da se sastanemo sa Lokalnim Liderima Stranke kako bi preneli uputstva samog Predsednika u vezi sa borbom za Dobrobit Zemlje.

Još koliko juče nisam znao da će biti ovakvog razvoja situacije. Imao sam od našeg poslednjeg kontakta više Važnih Sastanaka na kojima se dosta Raspravljalo, posebno oko Modaliteta Privatizacije Jednog Državnog Monopoliste, ali ništa još nije rešeno pošto postoje nezadovoljne strane koje tvrde da je nužno da Zainteresovani Kupci povedu računa o školovanju naše dece, jer bi tako jednu Veliku Brigu skinuli sa naše Grbače i omogućili nam da bolje obavljamo posao u Interesu Građana. Međutim, ovi Zainteresovani Kupci Jednog Državnog Monopoliste nisu zainteresovani za Interese Građana, pa su Zamenili Tezu i bacili „buvu“ da je to zapravo Korupcija. Mi smo se svi zgrozili i zaprepastili, jer je očigledno da je naš cilj Dobro Poreskih Obveznika i da smo spremni da se žrtvujemo i da čak i brigu za našu decu (što smatramo svi skupa Počasnom Odgovornošću) prebacimo na Nekog Drugog da bi Građanima bilo bolje. Neki od nas su se veoma uvredili jer su se i Njihovi Očevi (između ostalih i Moj Pošteni Otac) takođe brinuli o Narodu na taj način, pa umalo nije izbio i fizički obračun sa Predstavnicima Zainteresovanih Kupaca.

Sinoć, pak, Jedan Prijatelj Mog Sina me je skoro sat vremena ubeđivao kako je Ovaj Blog, Moj Projekt Transparentnosti, zapravo jedan oblik Rijaliti Šoua. Kakvo je Vaše Mišljenje o tome? Ima li nekoga među Vama koji ima neko mišljenje o tome? Ako ima, molim Vas, da to raspravimo u komentarima. Pošto ja neću biti u mogućnosti da učestvujem u tome do sredine iduće nedelje, možda će neki Vaš komentar završiti u karantinu, i čekati na moje odobrenje. Ali, neka Vas to ne uznemiruje. Izvršićemo rekapitulaciju kada se vratim.

I za kraj, posle ovog Napornog Izveštaja iz Visoke Politike, jedan kuriozitet. Ovo je jedan od posetilaca Mog Bloga ukucao u nekom pretraživaču i našao Nas: “šta je namiguša“. Izrazito sam zadovoljan Inteligencijom Naših Korisnika Interneta i njihovim ljubopitstvom. Ko pita, ne skita, zapamtite to, Dragi Moji i Još Draže Moje.

One thought on “Obaveštenje za Zabrinutu Javnost

  1. […] Funkcioner Vladajuće stranke Srbije weblog funkcionera vss-a « Obaveštenje za Zabrinutu Javnost […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: