Pomoć Prijatelju

Dragi Moji Glasači i Još Draže Glasačice,

Cele sedmice sam bio veoma zaposlen, kao i obično i kao što ste i navikli od mene – radim za Vas i svu Svoju Energiju Trošim na Vas. Shodno činjenici da je Interes Moje Partije, takođe, prirodom stvari i jednostavnom Logikom, i Interes Države a to znači i Građana, morao sam se ovih poslednjih nekoliko dana pobrinuti za sina Svog Prijatelja, jednog izuzetno Nadarenog Momka. Naime, pre nekoliko dana me je pozvao Taj Moj Prijatelj i zamolio da Njegovom Nasledniku dam šansu koju bih dao i Svakom Drugom ko bi mi se Otvoreno obratio te da mu, po svim Pravilima, sredim neki Posao unutar Stranke kojoj pripadam. Već neko vreme mi se niko nije obratio sa tim u vezi i rado sam se prihvatio toga. Jer, kao što Vi dobro znate, ja volim da pomažem drugima, a posebno onima koji će kasnije moći da pomognu Meni u borbi za Dobrobit Poreskih Obveznika.

Nakon što sam se upoznao sa tim momkom, koji je zbog Neshvaćenosti svog Genija od strane profesora na Jednom Važnom Beogradskom Državnom Fakultetu jedva nekako završio studije, odmah mi je bilo jasno da predamnom sedi Neizbrušeni Dijamant. Taj se dečko nije stideo pitati sve što nije znao: ni kako se glasa u Narodnoj Skupštini ni kako u Stranačkim Odborima, ni šta radi Predsednik ni šta radimo mi, Njegovi Funkcioneri. Zaprepastio sam se kako sve on Brzo povezuje: očas posla je shvatio da ista Pravila važe i u Parlamentu kao i Stranačkim Odborima, da se isto glasa, da ista većina treba, i uopšte, da sve isto Funkcioniše; i kako je samo Prodorno shvatio kakav Odnos trebamo mi, Funkcioneri i Stranački Službenici, gajiti prema Predsedniku! Odmah mi je bilo jasno da je ovo Pravi Čovek za Jednog Mog Štićenika u Jednom Gradskom Opštinskom Odboru Vladajuće stranke Srbije.

Nakon što sam Tog Mog Štićenika telefonskim putem pozvao, dogovorio sam za to popodne sastanak u Jednom Lokalnom Restoranu, gde smo uz iće i piće sve potanko dogovorili. Taj Moj Štićenik bio je više nego raspoložen da pomogne Sinu Mog Prijatelja te je ovaj tako ustoličen kao Pomoćnik Jednog Mog Štićenika, inače Jednog Sekretara Jednog Lokalnog Stranačkog Odbora.

Nakon toga, odveo sam Svog Novog Štićenika u Centralu gde sam ga upoznao sa Bitnim Ljudima koji bi mogli da mu pomognu u kasnijoj Karijeri i koji su odmah prepoznali Talenat u njegovom lutajućem pogledu i nevinom izrazu lica poluotvorenih usta. Jedan Moj Kolega Funkcioner se oduševio Potencijalom ovog mladića kada ga je ovaj, bez ustručavanja, upitao da li je istina da Predsednik dobija Poklone od Stranih Državnika i da ima Moćno Obezbeđenje sa Oružjem iz koga može da se Puca, a kada je pitao da li je istina da će i on jednog dana možda proći kroz grad praćen Kolima sa Sirenom kao pratnjom baš kao i Predsednik danas što radi, svi su u jedan mah shvatili da će ovaj mladić Daleko dogurati.

Nakon toga, jedno popodne sam svratio kod Oca Mog Novog Štićenika i sa Njegovom Porodicom proveo ugodne trenutke. Podsetili smo se nekih lepih trenutaka provedenih zajedno, na brojnim letovanjima, dok je on bio Funkcioner Jedne Bivše Parlamentarne Stranke, a i ranije, dok smo obojica bili Funkcioneri Jedine Vladajuće Partije; i njegova Supruga me je kasnije podsetila na neke Divne Trenutke tokom tih letovanja i na Svoj Način mi se zahvalila na pomoći Njenom Sinu snažnim Zagrljajem i lutajućim Radom Ruku. Svakako da ću ovo porodicu od sada držati bliže Sebi nego ranije što sam činio.

Advertisements

2 thoughts on “Pomoć Prijatelju

  1. E moram priznati da mi poslednjih nekoliko unosa nije bas bilo zanimljivo, ali na ovaj sam se pocepao od smeha!

  2. […] koji obavlja funkciju Jednog Sekretara Jednog Lokalnog Stranačkog Odbora, a koga sam Vam nedavno spominjao. Želeo je Moju Podršku za Jedan Svoj Projekat koji je smislio kako bi u Svom Lokalu stavio do […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: