Pobeda Istine: Funkcioner protiv Informativnog Mraka

Najdraži Moji Sugrađani, od kako sam pre nekoliko dana sam došao u posed Informacije o Jednom Velikom Blog Skandalu na Domaćoj Blogosferi nisam mogao normalno da spavam. Problem nije nastao zbog same te Informacije već zato što sam, uzgred i zbog Svoje nepreterane upućenosti u Te Stvari, tokom nedeljne večere, upitao Jednog Prijatelja Svoga Sina, koji je Stručnjak, da me bliže upozna sa Problemom. Kada smo posle večere iskoristili i računar iz Dnevne Sobe kako bi se Moja Ličnost još bolje upoznala sa Akterima Nesporazuma i Njihovim Argumentima te i sa Neutralnim Komentatorima, doživela je Moja Ličnost takvu Psihičku Iscrpljenost da u ponedeljak uopšte nije bila u stanju da ide na posao.

Ipak, tog popodneva, dok je Moja Ličnost sedela u Svom Domu i pratila Informativni Program, shvatila je Ona da ne postoji Dovoljan Nivo Potenciranja Važnosti Strateških Integracija na Jednoj Televiziji, uz neverovatno odstupanje od Istine čiji je Jedini Glasnik Njegova Nepogrešivost – Predsednik Vladajuće stranke Srbije, pa je i pored Velikih Tegoba morala izaći i rešiti Problem koji je uvidela: zbog toga me je Moja Supruga nazvala Golemim Trudbenikom i Svojim Udarnikom, a i Ja sam shvatio koliko Podrška Porodice znači u Teškim Situacijama – uz svu Snagu koju je Moja Ličnost već posedovala, ovakve reči od Primerne Supruge i Majke učinile su da dođem do možda Svojih Krajnjih Granica.

Time ponesen, sedajući u Jedan od Svojih Automobila putem mobilnog telefona imperativno sam od Glavnog Urednika Jedne Televizije zahtevao Hitan Sastanak kako bi porazgovarali o Njegovoj Neodgovornosti prema budućnosti Svojih Gledalaca, to jest – Primalaca Informacija, i to u ovakvo Ozbiljnoj Situaciji u kojoj se Objekti Pažnje Funkcionera Vladajućih Stranaka nalaze. Snebivajući se, složio se da se sastanemo u Mojoj Kancelariji, na čemu je Moja Ličnost insistirala. Razgovor koji se tamo vodio nije bio preterano iscrpljujući za Mene jer je Glavni Urednik Jedne Televizije došao u potpunosti svestan Svojih Greha, prepun Želje za Iskupljenjem i pun Skrušenosti: izgleda da je Nešto načuo povodom zbivanja sa Jednom Opasnom Video Trakom XXX Sadržaja, a u vezi sa Mojom Nesalomivom Željom da Pomognem Poreskim Obveznicima na Svaki Mogući Način. Obavezao se da će istog trenutka promeniti Svoju Orijentisanost tako što će pogled usmeriti od Laži ka Istini.

Presrećan što sam čak i u Bolesnom Stanju omogućio Potrošačima Partijskih Dobrotvora da naprave Krupan Korak ka Svojoj Pobedi tako što sam im omogućio da putem Malih Ekrana dođu do Istine koja im je bila Uskraćena, počeo sam da se spremam za povratak Porodičnoj Rezidenciji, kada mi je Moja Sekretarica najavila Nenajavljeni Dolazak osobe koju do tada nikada nisam upoznao: Drugi Sin Jednog Visokog Funkcionera Partije Stare Države, od onog istog Velikog Ljubitelja Prasetine koga je Moja Ličnost spominjala u prethodnom unosu (naime – u Jednoj Važnoj Lekciji iz Naše Istorije). Obradovan, nabacio sam Iskreni Osmeh na Obraze i zapitao se, šta bi to Dotična Ličnost mogla želeti od Moje.

(nastaviće se)

Advertisements
Tagged , , , , ,

One thought on “Pobeda Istine: Funkcioner protiv Informativnog Mraka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: