Interlude: Funkcioner u Bolesničkoj Postelji

Najdivniji Moji Poreski Obveznici, Ličnost Velikog Demistifikatora i Vašeg Voljenog Partiote Godine od petka je prikovana za Bolesničku Postelju i nije u Stanju da obavlja Svoje Partijske Dužnosti prema Vama. Znam da nije potrebno da Vam govorim koliko se samo Nerviram zbog toga, posebno u ovakvim Prelomnim Vremenima. Moj Lični Lekar iz Jedne Privatne Klinike mi je saopštio da će ovakvo stanje potrajati možda i do kraja sedmice, što je u Meni izazvalo Buru Negodovanja. Lično sam obavestio Njegovu Nepogrešivost, a u Vladajućoj stranci Srbije je zavladala Panika zbog Važnosti Mog Ličnog Pečata događajima.

Dan pre Velike Vrućice, prenoseći Svojoj Supruzi Impresioniranost Jednim Umetničkim Web Logom, Dotična je Moju Ličnost pogledala podsmešljivo i upitala je, kada je to ona postala tako Čudna. Umalo nisam Dijalog završio na Način Poluostva Kojem Pripadamo. Umesto toga, Civilizovano sam joj saopštio da toga dana neće biti u mogućnosti da otputuje u Prestonicu Jedne Zemlje Kojoj Težimo, gde je trebalo da Kupuje sa Suprugom Ambasadora Te Iste Zemlje.

Advertisements

5 thoughts on “Interlude: Funkcioner u Bolesničkoj Postelji

 1. iskraart says:

  …brzo ozdravljenje Gospodine Veliki Demistifikatoru!
  Porezni Obveznici Vas cekaju 😉

 2. Jelena says:

  Blagodarim.

  Brzo na noge!

 3. Bolestan … u ovom historijskom trenutku kada se odlučuje o sudbini Strateških Integracija … kao slučajno … verujem, verujem … kako da ne! Sram Vas bilo – Vi što ste me razočarali …

 4. MeMenTo says:

  Brzo Ozdravljenje Zelim …

 5. Funkcioner says:

  Zahvaljujem Vam svima, evo, i Ovim Putem.

  Nadam se da će mi Jednoga Dana i Kolega sa Jednog Bloga takođe poverovati, jer Moja Ličnost nikada ne govori neistinu: to je suprotno Kodeksu Funkcionera!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: