Interlude: Koordinacija u Novonastaloj Situaciji

Upravo sam stigao na Tajnu Lokaciju odakle poslednjih dva dana Koordinišem rad nekoliko Nezvaničnih Odbora, po nalogu Dinama Promena, koji se bave Novonastalom Situacijom iz Jednog Drugog Ugla, kako se o tako Važnim Pitanjima ne bi opterećivala Domaća i Strana Javnost. Naime, Moja Ličnost se danas sastala sa Nekim Funkcionerom Neke Susedne Zemlje kako bi raspravili Šta Dalje Činiti, i o Budućoj Saradnji. Takođe, Ličnost Velikog Demistifikatora je vodila Ozbiljan Razgovor sa Jednim Privrednikom Jedne Nama Bivše Bratske Zemlje čiji je Objekat ugrožen delovanjem Više Sile.

Pre jedan sat sam završio, ipak, najvažniji razgovor od svih: sa Jednim Funkcionerom Jedne Zemlje Kojoj Težimo, razgovarao je Partiota Godine u Prestonici Jedne Nama Susedne Zemlje o tome kako nastaviti Strateške Integracije, po svaku cenu, a da se Javnost ne optereti Nepotrebnim Informacijama, a sve za Njeno Dobro. Razgovor je bio izuzetno Konstruktivan i doneće Mnoga Dobra Poreskim Obveznicima.

Advertisements

2 thoughts on “Interlude: Koordinacija u Novonastaloj Situaciji

  1. iskraart says:

    Gospodine Veliki Demistifikatoru,
    uopste vam ne bih bila u kozi u ovim momentima. Nadam se da se snalazite….

  2. darkophoto says:

    Ne bih se ja brinuo za Kožu našeg Velikog Demistifikatora. Pokazao je svoje delovanje i u slučaju Jedne XXX trake, i sa Tri Praseta, a i drugim problemnim situacijama. Siguran sam da je pri stabilnom razumnom stanju u Interesu Strateških Integracija, dakle nas Poreskih Obveznika.

    Rekao bih da Viša Sila koju je pretrpeo Objekat jedne nama Bivše Bratske zemlje neće biti velika, u odnosu na Negodovanje koje građani izražavaju prema proizvodima Te Bivše Bratske zemlje. Naime, ideja o Bojkotu se širi posredstvom Interneta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: