Prošlost u Duhu Transparentnosti

Dragi Moji, umesto da Vas danas obaveštavam o Mojim Napornim Aktivnostima vršenim po Volji Njegove Nepogrešivosti, rešio sam da Vam ispričam Jednu Dogodovštinu iz Moje i Prošlosti Mog Dobrog Prijatelja – Jednog Funkcionera Vladajuće stranke Srbije. Mislim da će Vam se prilično dopasti i mislim da ćete iz Ove Priče izvući Brojne Pouke.

Sve je počelo pre oko sedam i po godina, dok sam još bio u Jednoj Velikoj Zabludi, što se tiče Političko-Ekonomskog Pravca Kretanja Naše Zemlje. Bilo je to Ono Vreme, kada do nas nije dopirao Glas Slobode i Drugačijeg Mišljenja, a sve po Volji Tadašnjeg Rukovodstva; posebno smo u tom Mentalnom Genocidu bili Žrtve mi, Funkcioneri Tada Vladajućih Stranaka koji smo Na Lepe Oči Verovali u Ispravnost Tadašnjeg Predsednika. Svom silom smo se borili za Njega, a ni slutili nismo da nam se Planski Ispiraju Mozgovi. Teška Situaciju u kojoj se tada nalazilo Funkcionerstvo Vladajućih Stranaka bila je dodatno povećana Teškim Materijalnim Stanjem u kome smo Jedva Preživljavali i Sklapali Kraj sa Krajem: Naša Zalaganja nisu dovoljno poštovana kao Danas – sećam se, dok smo Jednom Prilikom sedeli pored kamina u Velikom Salonu Jednog od Hotela Jednog Tada Visokog Funkcionera Tada Vladajuće stranke Srbije, pred našim očima je Taj Nesrećni Čovek pukao i počeo da Rida od Plača: tolika je bila Sila Finansijske Nedaće u kojoj smo se nalazili.

U takvoj situaciji, došao mi je Jednom Prilikom Sadašnji Dinamo Promena, Tadašnji Visoki Funkcioner Jedne Veće Opozicione stranke Srbije i predložio mi je Razgovor. Moram priznati da mi je bilo veoma Teško da tada sa Njim Razgovaram: rekao sam mu da je Izdajnik i da ne želim da imam ništa sa Njim. Međutim, on me je Mirno Saslušao i ipak insistirao. Rekao sam: „U redu, ako imate nešto da mi kažete, kažite, a onda me ostavite na Miru, jer moje Slobo, Pošteno i Verno Srce neće moći mnogo da izdrži“. Održao mi je desetominutno predavanje na temu Važnosti Budućih Strateških Integracija, podvlačeći Moje Poštenje i Doprinos Opštem Boljitku, i potpuno me pridobio na Svoju Stranu, to jest, na stranu Vas, Poreskih Obveznika. Pozvao me je da Posle Promena pristupim Redovima Moralno Superiornih Ljudi, to jest – Redovima Sada Vladajuće stranke Srbije. Zamolio me je samo za Jednu Uslugicu.

Sa Jednim Svojim Prijateljem, takođe Tada Funkcionerom Tada Vladajuće stranke Srbije, trebalo je da Izvesnog Dana (igrom slučaja, upravo je tada Moja Supruga sa Decom otišla na Iznenadno Tradicionalno Putovanje u Jednu Zemlju Kojoj Sada Težimo), oko mesec dana nakon te posete Sadašnjeg Dinama Promena, pomognem Organima Jedne Tada Veće Opozicione stranke Srbije da Pomognu Građanima Naše Zemlje da preuzmu Vlast: Moj Zadatak (koji sam Ja izveo do Kraja) je bio jedan od Onih koji su nazvani Ključnim – naime, Moja Istinosna Individua je trčala do Jednog Visokog Funkcionera Nadležnog Ministarstva da mu prenese Naređenje sa Najvišeg Visa da povuče Svoje Snage sa Ulica Prestonice „jer je Sve Gotovo“, a kada je to trebalo biti provereno zaustavila je Moja Ličnost proveru objašnjavajući da Najviši Vis ne želi da ga iko ometa u Ovim Teškim Momentima; u isto vreme, Moj Dobar Prijatelj, Tada Funkcioner Tada Vladajuće stranke Srbije, je telefonom, radi Ubedljivosti, zvao Istog Visokog Funkcionera Nadležnog Ministarstva i preneo mu istu poruku. Na taj način, dao sam i Ja Nepregledni Doprinos Promenama i tim Visoko Moralnim Činom se iskupio za Neke Manje Greške iz Prošlosti.

Dosta nakon toga, u Funkcionerskim Krugovima Novog Okruženja, zaokupljeni Borbom za Vaše Dobro, nazivali su nas dvojicu – Istinosnim Parom.

Advertisements
Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: