U Koncesiji svi su Grešni

Najdraži Moji i Još Draže Moje, Borba protiv Vas dobija potpuno Nove Oblike koje je Ispravnom Umu već više teško i da prati. Čini se da se Novopečeni Neprijatelji Strateških Integracija, to jest – Vaši Neprijatelja, ne boje da posegnu za Najbrutalnijim Sredstvima koja prete da unište sve Velike Tekovine Visokih Dometa Naše Domaće i Spoljne Politike.

Dok nas optužuju da Donosimo Bruku među Stranim Investitorima zbog Naše Dobre Volje i Doslednosti i Želje da Pomognemo Građanima i Njihovim Prijateljima Investitorima iz Inostranstva, oni u isto vreme daju sve od sebe da sprovedu Odluku koja je suprotna Dobru. Čini se da su se malo previše opustili protekle zime sa Novcem tih Stranih Investitora, koji su trošili iz Najbolje Namere, pa zaboravili da mi postojimo zbog Građana i Građanki i Njihovih Kućnih Ljubimaca. Priča se da su čak i neki Niži Funkcioneri tih Stranaka podjarmili Svoje Nadređene pa da ih koriste kako bi Nelegalno Stekli Imovinu, Nepotrebno i Nezasluženo dobijajući Novac Investitora za Svoje Sopstvene Potrebe, a ne za Sebe zbog Poreskih Obveznika. Obećavamo Vam da ćemo se svim Silama boriti protiv te Potencijalne Korupcije Nižih Funkcionera Novopečenih Neprijatelja Strateških Integracija, izuzev ako Sve nije počinjeno iz Najbolje Namere.

Jedan Nadležni Ministar iz Stranke sada Suprotne Zdravom Razumu, Stao je na Ludi Kamen sa Prostotom još pre nekoliko godina, od kako je počeo da pribegava Kontraverznim Frazama, ali smo shvatili koliko su stvari Daleko Otišle tek kada je pred Najširim Auditorijumom odbio da se svrsta među One Stvari.

Naš Greh leži u Našoj Vanrednoj Dobroti koja nas je zaslepila i zbog koje nismo videli na vreme šta se dešava. Jedini Naš razlog da živimo danas jeste da se iskupimo pred Vama, Nama Dragim Poreskih Obveznicima, što je moguće samo ako nam date Još Jednu Šansu. Srce nas boli kad pomislimo da se osećate Izneverenim i sve bi dali samo da Vas uverimo da smo Mi Tu i da se nemate čega bojati: šta više, Mi smo Tu da ostanemo, Zauvek: toliko Vas Volimo.

Poslednja dva dana proveo sam sa Svojom Sekretaricom u Lokalnim Partijskim Komunama, gde sam vodio mnoge Konstruktivne Razgovore i Agitovao za Prilagođavanje Novom Sistemu Vrednosti. Iz Petnih Žila sam ubeđivao Svoje Sagovornike da jedini način da se pobedi u ovoj Bici za Njih leži u Radikalizovanju Pređašnjeg Vremena kada Najveći Neprijatelj Strateških Integracija nije bio na Vlasti, nije držao Poluge Vlasti, ali svi Vrlo Dobro znamo (a ponajbolje to zna Njegova Nepogrešivost, Dinamo Promena) da je bio potpuno odgovoran, Telepatski prilagođavajući Naše Tadašnje Rukovodstvo svojim Pogrešnim Planovima – metod koji je u iste svrhe Razvijen pre više Decenija u Jednoj Zemlji Kojoj Sada Težimo, a kojoj tada nismo Težili. Postoji Opšte Slaganje da je Takav Plan Najbolji i da ne treba Izmišljati Toplu Vodu koja je već odavno Izmišljena i Proključala u Najopremljenijim Laboratorijama Naših Prijatelja.

Advertisements
Tagged , ,

One thought on “U Koncesiji svi su Grešni

  1. A bas sam se pitao kada ćete da se osvrnete i na druga Goruća Pitanja poput pomenute Koncesije? Malo Svetlosti iz Izvora Takvog Znalca Prilika u vezi sa Strateškim Integracijama i Podmetačima Klipova u Sve Napredne Točkove i Točkiće Integracija, bilo bi na Dobrobit Nas Poreskih Obveznika. Intenziviranje Demistifikacije bi bilo u Najboljem Interesu Nas I Vas, Velikog Demistifikatora,sada kada su Vam se Rasturile i Poslednje Magle Sumnji Koga ste Cuvali Pod Demokratskom Posteljom.
    Moj Ljubimac je Saglasan,Pozdravlja Vas i Prvi Vam se Zahvaljuje.
    S Poverenjem
    Milija Veljovic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: