Nema Odmora dok traje Obnova Projekta Transparentnosti: Srećna Nova Izborna Godina

Najdraži Moji i Još Draže Moje, tri i po godine je prošlo od kako ste poslednji put čuli Nešto od Mene. Tada sam se tog Tužnog Julskog Dana morao oprostiti od Vas, Mojih Dragih Poreskih Obveznika, jer je Lider Podno Egzotičnog Drveta postavio to kao Ultimativni Zahtev i kao Uslov za formiranje Postizborne Koalicije – ne shvatajući Važnost Projekta Transparentnosti, razmimoišao se sa Njegovom Nepogrešivošću oko pitanja bitnosti Demistifikacije Vlasti.

I tako sam Ja, svakodnevno radeći za Potrošače Stranačkih Dobrotvora, dakle Vas, potpuno zaboravio na Ovaj Blog koji je odigrao tako bitnu ulogu u životima Mnoštva i Partije, to jest – Države.

Onda, Iznenada, kao Grom iz Vedra Neba, stigao mi je Telefonski Poziv od Ambasadora Jedne Nama Prijateljske Zemlje, koji je Ultimativno Zahtevao da ponovo počnem da Pišem, ne bih li ponovo Menjao Stvari Nabolje za Njih a to znači za Naše Građane, kao što sam to radio pre četiri godine. O Lideru Podno Egzotičnog Drveta da se ne brinem, rekao je. Njegova Nepogrešivost, Dinamo Promena i Nosilac Strateških Integracija, Izvor Sveg Dobra u Partiji i Državi te izvor Sreće Svih Poreskih Obveznika, imenom Predsednik Vladajuće stranke Srbije, me je i sam odmah potom pozvao i rekao isto: tako mi Boga, zarad Opšteg Dobra moram ponovo aktivirati Projekat Transparentnosti!

Zato smo pre dva dana imali sastanak Nezvaničnog Odbora u Četiri Oka gde sam Sve Funkcionere obavestio o Odluci Izvora Vaskolike Svetlosti. Mnogima su potekle Nostalgične Suze Radosnice: ponovo će Glasačko Telo imati Nezavisni Izvor Informacija o Delovanju nas Fanatičnih Posvećenika koji se celim Svojim Bićem bore za Dobro Građana, jer se iz Sredstava Informisanja stiče se potpuno Kriva Slika o Nama.

Sinoć smo zbog toga slavili. U Skromnoj Kućici Jednog Visokog Funkcionera Jedne Manje Vladajuće Stranke okupili su se svi kojima je Dobrobit Poreskih Obveznika na Posebnom Mestu u Velikom Srcu, i konzumacijom Jeftinih Pića obeležili smo ulazak u Novu Izbornu Godinu. Neka vam bude Radosna i Berićetna kao i Ova koju smo Ispratili!

Večeras Moja Ličnost, koja je još pre četiri godine stekla zvanje Velikog Demistifikatora Visoke Politike i Partiote Godine, provešće vršeći Dobrotvorni Rad u Narodnoj Kuhinji: odlučili smo da sve ono što smo uštedeli tokom prethodna 24 časa uložimo u priređivanje večere za Najugroženije Funkcionere i Njihove Ugrožene Porodice.

Srećna Vam Nova Godina, Dragi Moji i Još Draže Moje! Glasamo se!

Advertisements

7 thoughts on “Nema Odmora dok traje Obnova Projekta Transparentnosti: Srećna Nova Izborna Godina

 1. Darko says:

  Funkcioner se vratio! Projekat Transparentnosti i dalje živi, pa to je tako lepa vest!

  Želim Vam lepu i uspešnu Predizbodnu Godinu!

 2. Veomami je drago da je ovaj blogponovo aktivan. Nadam se da će biti isto toliko uspešan koliko je bio pre 4 godine. Sada smo u veoma drugačijim vremenima, i uticaj ovakvog pisanija može biti značajno veći 🙂

  • Funkcioner says:

   Moja se Ličnost sa Vašom slaže. Povećanje eksplozivne moći Društvenih Mreža daće Projektu Transparentnosti potpuno Novu Dimenziju: upravo je to Njegova Nepogrešivost imala na umu kada mi je dala Poslednje Instrukcije!

 3. Poštovani, ne mogu da Vam opišem Prazninu koju ste za Sobom ostavili nakon prvog gašenja OpšteDobrobitnog Projekta Transparentnosti … evo i meni kreću “Nostalgične Suze Radosnice”

 4. Snelle says:

  Već sama pojava Projekta Transparentnosti u prvim danima Nove Godine, budi nam novu nadu. Hvala i nestrpljivo čekamo Novu Dimenziju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: