Imovinsko Stanje

Nekretnine
Porodična Kuća na Dedinju (465 m2)
Stan u Nici (150 m2)
Kuća na Hvaru (145 m2)
Vikendica na Zlatiboru (120 m2)

Automobili
Lexus LS 600h
Volkswagen Passat
Aston Martin DB9
Bentley Continental GTC
BMW X5 2007

Slike
Vrisak, Munk
Maja sa lutkom, Pikaso
Tihi život sa jastogom, Klari Peters
Borba sa Turcima, Eugen Delakroa

Ostalo
Komplet Ruskih Klasika, 5 metara, 1935. godina, Rusko Izdanje
Ming vaza, XV vek
Vacheron Constantine ručni časovnik, 1935. godina
Patek-Filip ručni časovnik, 2007. godina

Advertisements

22 thoughts on “Imovinsko Stanje

 1. Милорад says:

  Мало си претерао, види се да си лажњак. Сувише истанчан укус за српског функционера.

 2. Funkcioner says:

  Mislite zbog slika?
  Mislim da potcenjujete nas Stranačke Funkcionere.
  Baš kao i naše veze.

 3. Rade says:

  Mislim da bi voleo da bude kao ti kada porastem 😉

 4. Ja Dule says:

  Rade, progutao si “m” u reci “budem”.
  Ako se mladja osoba obraca starijoj osobi, onda se pise “vi a ne “ti”. Hehehe.. Rade, sto se tice imovingskog stanja Funkcionera, nikad ne znas, igraj LOTTO mozda te usreci. 🙂 A, da ti postanes rukovodilac, kreni odma sad od osnovne…

 5. Funkcioner says:

  Mnogi bi voleli da budu kao Ja.
  Što se tiče Lotoa, najbolje bi bilo da se obratite meni koji ću da posredujem kod Nadležnog Direktora oko punjenja određenih brojeva. Naravno, sve po zakonu.

 6. Rade says:

  Izvinjavam se za gutanje slova … prosto sam bio previshe uzbudjen perspektivom + nedostatak mladalackog entuzijazma namirisao potencijalnu buducnost. Zanima me da li je osnovna skola zaista neohodna da bi neko postao rukovodilac!?

 7. Funkcioner says:

  Svakako.
  Univerzitetska čak diploma je neophodna.
  Radi se o veoma važnim poslovima, u kojima je stručnost od presudne važnosti.
  Posebno kada se radi o Ključnim Državnim Pitanjima.

 8. Tomke says:

  Cudi me da se ne hvalite kompletima Dostojevskog ili Tolstoja. Vi Funkcioneri obicno imate uredno slozene knjige na polici, cija boja korica se slaze sa ostatkom enterijera. I to treba da stavite (ako ih imate, u sta ne sumnjam) u imovinsku kartu, treba istaci to! Posebno ako su jos ocuvane knjige, netaknutih stranica, u sta ne sumnjam, treba i to naglasiti.

 9. Ja Dule says:

  Eto vidish… 🙂
  Od svega se krece sa osnovom!
  Primio sam tvoje izvinjenje u vezi progutanog slova. 🙂 Ziveli!

 10. Funkcioner says:

  Ah, pa kompleti Ruskih Klasika se podrazumevaju. Vidite, pametni ste Vi mladić, moraću i to da dodam u Imovinsko Stanje (ne bi bilo fer prema Građanima da prikrijem to, jer se radi o skupocenim izdanjima). Naime, još moj Deda Funkcioner, kupio je pet metara Ruskih Klasika kada je bio u Moskvi na Službenom Putu, a pošto Ja govorim ruski, ponosno ih držim na vidnom mestu na polici u Mojoj Porodičnoj Biblioteci.

 11. nikola says:

  steta sto si ozenjen
  he, he.
  Imas li para da produciras jedan film?
  javi se, svrati na moj web
  pozdrav

 12. milan says:

  Nisam bas upucen sta predstavlja https://funkcioner.wordpress.com ???

 13. Funkcioner says:

  Ovaj blog predstavlja Projekat Moje Ličnosti, Funkcionera Vladajuće stranke Srbije, sa ciljem otvaranja prema Javnosti, demistifikovanja Odgovornog Državnog Posla i pospešivanja preko potrebne Transparentnosti.

 14. milan says:

  hmmm, ne zvuči loše, mada nama u Srbije je potrebno više od ovakvi projekata, da bi isprali naše bolesno pohlepne mozgove i krenuli napred u sadašnjost pošto još samo malo nam fali da nas pregazi ionako dotrajalo vreme, koje samo kod nas ide unazad…dok ostali upešno dižu sidra, i plove punim jedrima naš brod je bojim se ostao nasukan na litici koja se zove zavist i materijalno zadovoljenje sopstvenih pohlepa bez trunke osvrtanja na druge…e moj funkcioneru dok se mi svi ne promenimo, nećeš se ni ti daleko mrdnuti od svoje fotelje ili je pak dovoljno biti poglavar nepismenog stada…mada je skromnost kažu vrlina glupih ljudi…stoga pokrenimo srbiju i postanimo funkcioneri ravni onim velikima, a ne mali i vladari ograničenom masom…:)

 15. James Hetfield says:

  Dovoljno je baciti pogled samo na vozni park, te se lako može doći do zaključka da naši političari imaju veoma,veoma istančan ukus!
  Britanski unikati, šta reći…. Relativno ste mlad čovek, ’56 godište – ali čime se vi uistinu bavite? Komander masonskog odreda? Predsednik rotari kluba? Mnogi multimilioneri ne poseduju ovakva umetnička dela!
  Ovako nešto nemaju ni ”unuk” Đilas, ni Đelić a niti Čović ( koji su VALJDA najimućniji političari u zemlji).
  Odajte nam čarobnu formulu kako doći do makar trećine onog materijalnog, čega vi imate … I to u državi gde je prosečna plata, čini mi se, sa sve Beogradom – 250 Eur.

  Pozdrav

 16. Funkcioner says:

  Sve što sam stekao stekao sam Poštenim i Predanim Radom, a sve za Korist Države i Njenih Građana. Moja Ličnost je samo primala ono što je trebalo da se primi kao Skromna Zahvalnica, ili, prvenstveno, kao Plata. Moram istaći ovom prilikom da je veoma korisno biti Častan i Pošten, korisno u materijalnom smislu to jest, jer se Poštenje uvek isplati.
  Do umetničkih dela sam došao Redovnim Kanalima i to imam da zahvalim samo Mom Istančanom Ukusu i Sreći da baš ta dela dođu na tržište u Povoljnom Trenutku, kada niko drugi nije smeo da ih kupi.
  Isto tako, Pošteno sam došao i do Svojih Dragih Automobila.
  Ko drugačije kaže, taj Kleveće i Laže. Posebno je to osetljivo i moguće danas, nakon dobijene bitke za Milost Predsednika. Ja sam, naime, kao što ste mogli saznati iz najnovijeg unosa, postao Predsednikov Milosnik.

 17. Cale2525 says:

  Naišao sam na ovaj neobičan i zanimljiv blog, videh Vaše imovinsko stanje i Vaše mogućnosti, pa rek’o da se javim i kažem da sam za dogovor u vezi Loto-a. 🙂

 18. […] Kada smo se vratili u Beograd, odmah sam otišao da predam izveštaj Predsedniku o Uspešno Obavljenom Zadatku. On je bio zadovoljan i veseo, i predao mi je na dar Najnoviji Skupoceni Ručni Časovnik Najpoznatijeg Brenda. […]

 19. majmun says:

  Ovaj pasat bi mi valjao za taksiranje. Javi ako može za soma evra.

 20. majmun says:

  Jel može 2 metra Lenjina u kompenzaciju?

 21. Funkcioner says:

  Na Vašu veliku žalost, Moja Ličnost već poseduje komplet Jednog Stranog Mumificiranog Državnika, koji je nasledila od Svog Dede, ali ga nije stavila u Imovinsko Stanje i zato što se to Podrazumeva, ali i zato što je to Ideologija Prošlosti.

  Pored toga, Moji Automobili nisu na prodaju jer je za njih Moja Ličnost neobično vezana.

 22. Jel ovaj stan u Nici…misliš BatajNici?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: